Selectie DTS'35 met Okere en Titaley rond

18 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - DTS'35 heeft de selectie rond voor het komende seizoen. Chika Okere en Joël Titaley zijn de vierde en vijfde aanwinst. Eerder was al bekend gemaakt dat Dino Hasimbegovic, Dennis van Beukering en Yoram Pesulima het komende seizoen voor de eersteklasser spelen.

,,Chika Okere heeft mij zelf benaderd'', laat Eric Speelziek weten. ,,Ik ken hem nog van Rheden. Het is een centrale verdediger van 30 jaar. De laatste anderhalf jaar heeft hij door een hernia weinig gespeeld voor zijn huidige club Rood Wit uit Groesbeek. Chika is nu fit en afgetraind. Ik denk dat hij een belangrijke speler voor DTS kan worden.''

Ook Joël Titaley (31)gaat deel uitmaken van de selectie. ,,Joël heeft de laatste weken meegetraind. Hij heeft daarbij een goede indruk achtergelaten. Met zijn vaardigheid heeft hij een prima basis.'' Titaley is oorspronkelijk afkomstig van Lunteren. De middenvelder speelde ook voor Ajax (jeugd), DOVO, AGOVV en het laatste jaar voor VVA´71.

De jeugdspelers Arjan Haas en Adhem Kabet wordt ook toegevoegd aan de 21-koppige selectie. ,,Wij zijn in principe klaar'', verklaart Speelziek. ,,Ten opzichte van dit seizoen zit er meer lengte en kracht in de nieuwe selectie.''

Gerwin Hoogendoorn (VRC) en Merijn Lagerwaard (stopt) verdwijnen uit de selectie. De eerder opgestapte Jan Jansen gaat voor DFS Opheusden spelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie