Selectie Bennekom compleet

18 mei 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom heeft zijn selectie rond voor het komende seizoen. Dinsdagavond zullen de contracten worden getekend.

Het laatste weekeinde gaven nog drie mensen hun ja-woord aan de hoofdklasser. De 18-jarige vleugelverdediger Jeremia Kortmann van Vitesse A1, de aanvaller Dennie Lamers van WAVV en doelman Tim Gerrist van NEC A1.

Voorzitter Wilco Franken rekent ook Wouter Lamers nog bij de selectie. De verdediger zelf liet vorige week weten te willen vertrekken naar Dijkse Boys uit Helmond. ,,Ons standpunt is nog steeds hetzelfde. Wij hebben een overeenkomst met Wouter. Natuurlijk heb ik ook de meningen gelezen dat Bennekom vorig jaar de verplichtingen richting Wouter en de andere spelers niet nakwam. Allereerst mag iedereen een eigen mening hebben. En het klopt dat toen de contracten werden verlaagd, de spelers gezien het tijdstip weinig keus meer hadden. Maar de laatste aanbieding, die in de winterstop is gedaan, daar heeft Wouter de tijd voor gehad. En toen is aangegeven dat hij akkoord ging. Daar houden wij hem dus aan.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie