Ervaring basis van Atelier Melly

20 mei 2009 om 00:00 Nieuws

Sinds kort in Ede geopend: haar unieke Atelier Melly, speciaal voor de bruid. Melly Meijerink is opgeleid in het mode- en kledingvak en heeft haar coupeusediploma behaald aan een goede modevakschool. Inmiddels is zij al ruim 17 jaar werkzaam in de bruidsmode.

‘Blij als bruid vertrouwen uitstraalt’ EDE - ,,Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, wat een geluk!” Zo sprak Melly Meijerink-Idema zich uit bij de oprichting van haar bedrijfsactiviteit in de bruidsmode.

Atelier Melly onderscheidt zich duidelijk van andere bruidsmodezaken of zelfstandige ondernemers. Een bijzondere toegevoegde waarde is dat zij als coupeuse haar product van begin tot eind zelf en vooral in nauw overleg met de bruid op maat maakt. Van eigen ontwerp en tekening, via patroontekeningen tot de realisatie van de trouwjurk, en betaalbare couture in bruidsmode.

Melly Meijerink werkt daarom vanuit haar atelier aan huis. Geen druk van grote voorraden maar doelgericht op de specifieke wensen wordt samen met de aanstaande bruid in een informele, gezellige en vertrouwelijke sfeer gezocht naar het ontwerp dat bij haar past. Daarom gebeurt ook het afpassen van de bruidsjapon in het atelier aan huis. Accessoires zoals lingerie, hoepels en schoenen zijn belangrijke items voor een compleet bruidsensemble, daarom biedt Atelier Melly een uitgebreid assortiment waaruit de bruid kan kiezen. Een jurk van marktplaats gekocht? Atelier Melly maakt graag uw jurk op maat!

Melly Meijerink wordt blij als zij de bruid hoort zeggen: ‘Dit ben ik, dit past bij mij!’ ,,Als de bruid dát vertrouwen uitstraalt heeft Atelier Melly haar doel bereikt”, aldus Melly Meijerink.

Melly Meijerink, Terborchstraat 26, 6717RM Ede, tel 06-48591705.

u www.ateliermelly.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie