Win kaarten monstertruck show (+ video)

20 mei 2009 om 00:00 Nieuws

De monstertrucks zullen het tegen elkaar opnemen in diverse manches. Zodra deze machines starten voelt men de pk’s dreunen en imponeren zij het publiek met hun duizelingwekkende jumps. Tussen de manches zullen er spectaculaire auto en motor stunts gepresenteerd worden van de Hollywood stuntshow ook hier zal het publiek geen rust gegund worden want bij iedere stunt zal men zich afvragen of het goed zal aflopen.

Heftige jumps en auto en motor stunts HARSKAMP - Voor de eerste keer is Europa’s grootste monstertruck show in deze regio. Het is een uniek optreden van negen originele Amerikaanse monstertrucks van 500, 800 en 1400 pk. Namens de organisatie mag Ede Stad twintig vrijkaarten weggeven aan de lezers voor deze show op maandag 1 juni op camping De Midden Veluwe in Harskamp om 15.00 uur.

De coureurs zullen alles op alles zetten om de diverse manches te winnen en dat zij zich niet zullen inhouden bewijzen de nodige blessures. Zo heeft bijvoorbeeld Robbert Maus zijn rug al eens gebroken met zijn truck de Green Devil en is The Ice Man (Erhart Bossle) menig keer op zijn kop geëindigd met zijn truck Buster. Een uur voor aanvang van de show gaan de poorten open en zijn er voor kinderen leuke activiteiten te doen. De show zelf duurt bijna twee uur. Entree: volwassenen 17,50 euro, kinderen tot 12 jaar 12 euro.

Lezersactie www.edestad.nl:

Onder de e-mailnieuwsbrief lezers van EdeStad.nl worden voor dit evenement twintig vrijkaarten verloot. Ga hiervoor naar de link op www.edestad.nl en volg de stappen. De actie is voor zowel niet inschrijvers als al bestaande leden. De winnaars worden woensdag 27 mei getrokken. Zij krijgen persoonlijk bericht.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie