CBFB organiseert Bennekom-Loenen-Bennekom

23 mei 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Ook dit jaar organiseert het Bennekomse CBFB drie toerfietstochten. De Hatertse Vennentocht en de Tour de Haute Veluwe trokken beiden een flink aantal deelnemers. De reacties waren achteraf positief. De laatste kans om in 2009 aan één van de CBFB-tochten mee te doen is op zaterdag 30 mei. Dan wordt voor de dertigste maal Bennekom-Loenen-Bennekom gereden.

Deze tocht is anders dan anderen, omdat niet zoals gebruikelijk over de Veluwe gefietst wordt maar in westelijke richting. De route voert door verschillende landschapstypen en biedt voor elk wat wils. De start is tussen 8 en 10 uur bij de kantine van DVO aan de Achterstraat in Bennekom. Men kan kiezen voor de lange variant van 155 km of voor de korte van 100 km. Als men deze laatste rijdt komt men niet langs Loenen maar ligt het keerpunt in Bunnik.

Bennekom-Loenen-Bennekom is een vrije toerfietstocht waaraan iedereen kan deelnemen. Het CBFB doet er alles aan om ook van deze tocht een succes te maken. Bij inschrijving ontvangt men een uitgebreide routebeschrijving. Bovendien is de route geheel bewegwijzerd. Er zijn controleposten in Oud Loosdrecht (155 km) en in Bunnik (100 km). De organisatie hoopt op goed weer en een groot aantal deelnemers.

Voor meer info: www.cbfb.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie