Workshop 'Rouw en verlies'

27 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - ‘Rouw op je dak’, is ook de titel van het laatste boek van Jos Brink. Stichting Hadassa PsychoSociale Oncologie houdt donderdag 28 mei een workshop in Inloophuis Panakeia, Stationsweg 109 in Ede.

‘Rouw heeft alles met liefde te maken’. Tijdens de workshop komen diverse passages uit dit boek aan de orde. Wat is rouw? Wat is troost? Het zijn vragen waar we niet direct een antwoord op hebben. Ze raken de kern van ons bestaan, van ons verdriet èn van onze liefde.

De boekbespreking staat onder leiding van Esther Oskam, docent en initiatiefnemer van Hadassa PSO. Hadassa PSO is een jonge organisatie die zich inzet voor de bevordering van gespecialiseerde psychosociale ondersteuning van mensen met een levensbedreigende aandoening en hun naasten.

De workshop Rouw & Verlies is onderdeel van een serie workshops met de thema’s Hoop, Rouw & Verlies en Geloof. Deze workshops zijn kleinschalig opgezet met minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers. De workshop Rouw & Verlies wordt gehouden op 28 mei om 19.30 uur in

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door middel van het sturen van een e-mail naar secr.hadassa@gmail.com. Meer informatie kunt u vinden op de website www.hadassa-pso.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie