De Triangel 'op reis door de tijd'

24 juni 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - De Triangel hield onlangs een slotavond van het project ‘Reis door de tijd’. Alle groepen hebben gedurende het project gewerkt rondom een bepaalde tijdsperiode. De groepen hebben ook uitstapjes gedaan die verband hielden met het thema.

Op vrijdagavond was er voor de ouders een speurtocht door de tijd, waarin alle groepen hun thema presenteerden. Een dans aan het hof, het leven van de oude Egyptenaren, de helden van de Gouden Eeuw, een robotdans, het leven in de oertijd, een riddergevecht, Vikingen in hun schip, kinderspelen van Ot en Sien, de Romeinen en een bevrijdingsoptocht van WOII. ,,Alles werd vol enthousiasme door de leerlingen verbeeld,''

De speurtocht liep van De Triangel naar de tijdelijke andere locatie op het Westhoffhuis. Daar was een tentoonstelling van alle gemaakte werkstukken en konden ouders en kinderen genieten van barbecue, broodjes knakworst en ijsjes. Vervolgens konden de voetjes van de vloer.

De Triangel kan terugkijken op een zeer leerzaam project, met veel enthousiasme en inzet uitgevoerd door leerlingen, leerkrachten en ouders.

Foto: door Susanne van Roomen-Vleesch du Bois

Meer foto's: www.cnsdetriangel-lunteren.nl voor meer foto’s.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie