Blij met tas en kroonluchter van Fortuyn

30 juni 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Een bruine aktetas en een kroonluchter van Pim Fortuyn. Dat is wat Marcel uit Ede heeft gekocht op de veiling van de spullen van de politicus afgelopen zaterdag in Nijmegen. Bij elkaar gaf de Edenaar zo'n vijfduizend euro uit: ,,Maar dat is het me helemaal waard."

,,Ik was en ben nog steeds een zeer grote aanhanger van Fortuyn, de manier waarop hij politiek bedreef", licht Marcel, die liever niet met zijn achternaam in de krant wil, toe. ,,Om die reden wilde ik graag iets bemachtigen wat van hem was geweest." En daarbij had de Edenaar voor aanvang van de veilig al bedacht dat hij graag iets wilde kopen waar hij ook wat aan had. ,,Ik heb me er een beetje in verdiept en heb met de tas en kroonluchter een heel bewuste keuze gemaakt. De tas heb ik nu in gebruik, heb ik mee naar mijn werk, en de kroonluchter hangt gewoon in huis."

Want om het netjes in een vitrinekast te zetten, dat ziet Marcel niet zitten: ,,Het is belachelijk om het in een etalage te zetten of hangen. Dan heb je er toch helemaal niets aan?!"

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie