Filmprogramma CineMec Ede tot en met 22 juli

14 juli 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Bioscoop CineMec in Ede draait tot en met woensdag 22 juli onder meer de volgende films.

Première: Harry Potter and the Half-Blood Prince

De fans kijken er al maanden reikhalzend naar uit: Harry Potter and the Half-Blood Prince. Met het einde van de boekenserie in zicht is het nog even extra genieten van de avonturen van de tovenaarsleerling op het witte doek.

In The Half-Blood Prince beginnen Harry, Ron en Hermelien met hun zesde jaar aan Hogwarts. Harry vindt een geheimzinnig boek, dat ooit eigendom is geweest van de ‘Half-Blood Prince’. Het boek leidt hem naar het duistere verleden van vijand Voldemort. Verder krijgen de vrienden te maken met echte puberdilemma’s. Naast alle duisternis brengen deze hormonale uitspattingen een flinke dosis humor met zich mee. De liefde kleurt Zweinstein roze, maar een tragedie ligt op de loer… Harry Potter and the Half Blood Prince draait zowel in de originele als in de Nederlandse versie in CineMec. De originele versie draait tevens op vrijdag en zaterdag, en van maandag t/m woensdag, om 19.45 uur in CineMec XL.

Première: Ponyo

De 5-jarige Sosuke ontdekt op het strand een goudvismeisje: Ponyo. Sosuke besluit haar te houden en de twee worden vrienden. Ponyo wil graag een mensenmeisje worden en samen zijn met Sosuke, maar Ponyo’s vader Fujimoto steekt daar een stokje voor. Ponyo laat zich niet tegenhouden, maar dan krijgt ze een belangrijke taak waar de toekomst van de wereld van afhangt… Ponyo on the cliff by the sea (NL) draait vanaf woensdag 22 juli.

Officiële première Suske en Wiske met cast

Op zondag 19 juli vindt in CineMec de Nederlandse première van Suske en Wiske & De Texas Rakkers plaats. Loop samen met de cast (onder anderen Dennis van der Geest en Javier Guzman) en Jim Bakkum (titelsong) over de rode loper èn krijg het unieke Suske en Wiske & De Texas Rakkers filmeditie stripalbum cadeau. Voor 12,50 euro waan je jezelf in Dark City. Er zijn vele activiteiten zoals een schiettent en Rodeostier. Kaarten zijn te koop via de website en aan de kassa.

U2 3D: Ultieme opwarmer voor Arena concerten U2

Zet je 3D bril op en beleef de registratie van U2’s Vertigo-tour bijna bij Bono op schoot. Tot en met 19 juli is U2 3D in CineMec XL te zien: de ultieme opwarmer voor hun concerten in de Amsterdam Arena op 20 en 21 juli.

Laat je omver blazen door de 14.000 Watt geluidsinstallatie en geniet van de spetterende lichtshow op het XL-doek van 160 m2. Je hoeft niet per se een super U2 fan te zijn van om van deze fantastische concertfilm te genieten. De digitale 3D beelden en de 5.1 Surround Sound zorgen voor een historische theatrale ervaring. U2 3D zet een nieuwe standaard voor 3D producties en voor concertfilms, en hoort daarom helemaal thuis in CineMec XL.

U2 3D draait aankomend weekend op vrijdag en zaterdag om 23.00 uur, en op zondag om 19.45 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie