Op zoek naar boormachine, slijptol of stofzuiger

29 juli 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Koopjesjagers van gereedschap bekeken vrijdag de producten die de firma Kinzo Trading BV in de hal bij het hoofdkantoor aan de Celsiusweg 37 in Ede had uitgestald. Dit gebeurde in het kader van een executoriale verkoping, na de faillietverklaring door de rechtbank.

Bij het bedrijf werken ongeveer honderd personen. Tot en met 30 juli vindt online (via het internet) een veiling plaats van artikelen. Het gaat om ongeveer 10.000 pallets met nieuwe Kinzo producten. Bezichting is zaterdag 25 juli nog mogelijk tot 16.00 uur. Hierbij gaat het om (elektrische) handgereedschappen voor doe-het-zelf en professioneel gebruik. Concreet zijn dat spullen als (ketting-)zagen, haakse slijptollen, schroef-/boormachines, schaafmachines, schuurmachines, ratelklemmen, gereedschapskoffers, nietapparaten, spanbanden, tegelsnijmachines, sleutelsets, waterpompen, beitels, hakhamers, meetapparatuur, zaklantaarns.

Heggenschaar

Bovendien gaat het om auto- en garagebenodigheden, zoals sleepkabels, ruitenwisserbladen, autolampen, autokinderzitjes, autopechsets, assteunen. Ook kunnen liefhebbers terecht voor tuingereedschappen zoals weed sweepers, heggenscharen, tuintafelkleden, sneeuwscheppen, buitenschakelklokken. Daarnaast staan er aan de Celsiusweg steekwagens, transportkarren, palletwagens, schragen, hogedrukreinigers, stoomreinigers.

Het betreft bij de verkoop ook een grote voorraad doe-het-zelf verbruiksartikelen zoals stofafzuigers, radiobestuurbare auto's en gootsteenontstoppers.

Om via het internet mee te doen aan de kolossale veiling kunnen mensen kijken op de site www.beusekom.nl . Een deel van de veiling is reeds in gang gezet.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie