Schuurman trainer C-selectie Blauw Geel ’55

4 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Heelsummer Fred Schuurman is de nieuwe trainer van Blauw Geel 3, de C-selectie van de Edese zaterdag tweedeklasser. Samen met de trainers Martin Laamers en Eelco Harms (eerste elftal) en Ton Homan (tweede elftal) vormt Schuurman de technische staf van de Edenaren.

Schuurman, voorheen keeperstrainer (2004 t/m 2006) en succesvol hoofdtrainer (2006 t/m 2008) van CHRC, was vorig seizoen nog interim trainer bij Wodanseck, waar hij de van een hartoperatie herstellende hoofdtrainer Mart Gerrist verving.

De gedreven Schuurman is erg blij, dat hij na het behalen van zijn trainersdiploma (TC – 3) al direct een club heeft gevonden. ,,Er speelden nog wat andere contacten, maar uiteindelijk is het Blauw Geel geworden. Ik verheug mij er erg op. Blauw Geel is een ambitieuze vereniging, waar ook de C-selectie (het derde elftal) twee keer per week traint. We spelen in de reserve derde klasse, waarin onder andere ook het tweede elftal van Redichem speelt. Dus al direct een wedstrijd met een bijzondere lading”.

De eerste oefenwedstrijd speelt Schuurman met zijn nieuwe team op zaterdag 15 augustus aanstaande. Dan wordt om 12.00 uur het tweede team van zijn voormalige werkgever CHRC op het Sportpark aan de Peppelensteeg ontvangen

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie