Ontspanningsweekend voor mantelzorgers

13 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De steunpunten mantelzorg in Ede, Wageningen, Renkum en Barneveld nodigen mantelzorgers uit deel te nemen aan een ontspanningsweekend op 25 t/m 27 september in een comfortabel hotel op de Veluwe. Mantelzorgers kunnen deze dagen genieten van de voorzieningen die hotel Villa Heidebad in Epe te bieden heeft: een buitenzwembad, een prachtige fietsomgeving, een wandeling in de bossen, of gewoon rustig genieten in de prachtige, ruime tuin van het hotel.

Het weekend wordt georganiseerd door de voornoemde steunpunten mantelzorg, in samenwerking met Mezzo. Juist omdat mantelzorgers vaak weinig tijd hebben voor hobby, ontspanning of vakantie worden zij van harte uitgenodigd. De zorg voor de naaste even loslaten is immers belangrijk om mantelzorg goed en met energie te kunnen blijven geven. Er is in het weekend volop ruimte voor lotgenotencontact en ontspanning.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor dit speciale weekend. De kosten bedragen 75 euro per persoon. Opgeven kan tot en met 31 augustus bij het Steunpunt Mantelzorg Ede. Een deelname van minimaal 12 mantelzorgers is wel noodzakelijk om het weekend te laten plaatsvinden.

* Meer info via het Steunpunt Mantelzorg Ede, tel. 0318-650777.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie