Samenwerking mediabedrijven

26 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

,,Met de krant komen we wekelijks huis-aan-huis in de gehele gemeente Ede en met de site trekken we dagelijks duizenden bezoekers”, gaat Scholten verder. Volgens hem is Ede Stad.nl qua nieuwsvoorziening de belangrijkste speler in Ede. ,,En GelreTV is een beginnend, maar zeer professioneel tv-station voor Vallei en Veluwe. Door samen te werken met deze commerciële zender kunnnen we de inwoners van Ede een compleet Heideweek-aanbod presenteren: het laatste nieuws met foto’s en video’s op de site van Ede Stad.nl, een mooi weekoverzicht in tekst en beeld in de krant en een uitgebreid verslag op televisie bij GelreTV.”

Ede Stad en Gelre TV samen in Heideweek EDE - Ede Stad.nl en Gelre TV werken deze week samen bij de verslaggeving van de Heideweek. Ede Stad sponsort al jaren dit grote Edese evenement. Om een zo optimale verslaggeving te kunnen doen, is de samenwerking aangegaan. Dit betekent dat de beide mediabedrijven beelden van de Heideweekactiviteiten met elkaar uitwisselen. ,,Ede Stad.nl en GelreTV vullen elkaar prima aan voor de Heideweek”, aldus Jos Scholten, hoofdredacteur van Ede Stad.

Directeur Mario Huntink sluit zich bij deze woorden aan: ,,De Koninklijke BDU en Gelre TV zijn een samenwerking aangegaan omdat print, internet en televisie elkaar goed kunnen versterken in de informatievoorziening.” Gelre TV zendt uit op de hele Veluwe. Gelre TV is opgericht op 1 januari dit jaar en maakt samen met de regionale zender Graafschap TV onderdeel uit van Mediagroep Gelderland.

De uitzending van Gelre TV over de Heideweek is donderdag 27 augustus te zien vanaf 20.10 uur. De uitzending wordt ieder uur herhaald tot vrijdag 20.00 uur. De zender is te vinden op kanaal 31+, 552.00 MHz. u Meer informatie: www.gelre.tv

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie