Annie Diepenveen exposeert in De Zicht

27 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - In Dorpshuis De Zicht in Ederveen worden nu al bijna sinds tien jaar schilderijen, foto's, borduurwerken, verzamelingen, beeldhouwwerken en keramiek tentoongesteld. Vanaf 3 september komt er een expositie van de schilderijen van Annie Diepenveen-de Kievid. Zij vindt schilderen een leuke hobby. Haar gezin is nogal creatief onder andere met textiel en tekenen. Zelf vindt ze schilderen het fijnste om te doen.

Ze wordt vooral geïnspireerd door de natuur omdat die ons zoveel te bieden heeft. Ze zegt hierover: ,,De kleuren zijn alleen al een feest om naar te kijken. Heerlijk die bloemen en dieren, je kunt er volop van genieten. Het is altijd weer een verrassing om van een leeg doek iets moois te maken." Diepenveen heeft diverse cursussen gevolgd en werkt nu nog samen met een clubje in Atelier De Laerseberg in Rhenen. Ze werkt in opdracht of schildert wat ze leuk vindt, liefst in olieverf of acryl.

Ze heeft al een paar exposities gedaan, maar dit is de eerste keer in De Zicht. Haar werken zijn te bezichtigen van 3 september tot en met 15 oktober. De Zicht, te vinden aan het Marktplein 10 te Ederveen, is dagelijks geopend van 9.00 uur tot minimaal 16.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie