Zaterdag Open Dag Climax

2 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - In deze periode wordt in de media uitgebreid aandacht besteed aan hardloopcursussen die binnenkort in het land van start gaan.

Volgens de Atletiekunie vormen theorie- en praktijkoefeningen door gekwalificeerde trainers een goede basis en is lopen in clubverband niet alleen prestatieverhogend, maar vooral ook gezellig. De Edese atletiekvereniging Climax is het volledig met die uitspraak eens en houdt daarom zaterdag 5 september een Open Dag om jong en oud, gratis laagdrempelig kennis te laten maken met lopen voor beginners (of gevorderden), Sportief Wandelen, Nordic Walking en baanatletiek. Een uitstekende gelegenheid dus om eerst kosteloos uit te proberen of sporten in groepsverband bevalt, voor het inschrijven aan een betaalde cursus.

Climax wil mensen die niet actief zijn in beweging krijgen, want bewegen moet, laat de club weten. ,,Lopen en wandelen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar is ook gewoon leuk. Het gaat niet altijd om de snelsten of de besten, maar om iedereen mee te laten bewegen, waarbij plezier en gezelligheid, wat bij Climax heel gewoon is, voorop staan. Kinderen vanaf zes jaar kunnen op een speelse manier kennis maken met de atletiek.”

De Open Dag begint om 09.15 uur; Sportaccommodatie De Hoekelumse Eng, Sportparkweg, Ede

Programma eerste ronde

09.15 uur: Ontvangst

09.30 uur: Welkom

09.30 uur: Aanvang FitTest

09.45-11.00 uur: Aanvang clinics Lopen voor beginners en gevorderden, Sportief Wandelen, Nordic Walking en Baanatletiek

Programma tweede ronde

11.30 uur: Welkom

11.30 uur: Aanvang FitTest

11.45-13.00 uur: Aanvang clinics Lopen voor beginners en gevorderden, Sportief Wandelen, Nordic Walking en Baanatletiek

± 13.30 uur: Afsluiting

Tijdens de Open Dag is er opvang voor kinderen, zodat ouders met jonge kinderen ook aan het programma kunnen deelnemen. De kinderen worden evenals hun ouders actief bezig gehouden.

Voor meer informatie bel 0318 69 26 90 of kijk op www.climax-atletiek.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie