Start Ede/Victoria stemt Van Beek niet tevreden

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Frans van Beek had gehoopt op een beter debuut bij zijn nieuwe club Ede/Victoria. De vierdeklasser nam het in de seizoensouverture thuis op tegen SC Oranje uit Arnhem. Meer dan een 0-2 nederlaag zat er niet in voor de Edenaren.

,,Je kunt al iets halen uit het feit dat het erg lang 0-0 bleef. Ede/Victoria voetbalde echt niet slecht. Het veldspel was eigenlijk gewoon van goede kwaliteit. SC Oranje stelde daar hard werken en veel fysiek spel tegenover. De laatste tien minuten hebben ons de punten gekost", vond Frans van Beek.

De eerste tegengoal van het seizoen viel voor de thuisploeg pas tien minuten voor tijd. Een goed keepende Matthijs Broeders maakte een klein foutje door de bal van de borst te laten stuiteren. Marnix Landman was er namens de Arnhemmers als de kippen bij om de 0-1 binnen te tikken. Nog voor het einde van de wedstrijd verdubbelde Madou Dochem de score naar 0-2.

,,Ik geloof echt dat wij boven in het rechterrijtje mee kunnen gaan draaien. Volgende week wacht in Elsweide een zware tegenstander. Als we daar met een puntje wegkomen, ben ik uiterst tevreden", besluit Van Beek.