Inloopavond over medisch centrum Bennekom

9 september 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat het medisch centrum Bennekom er definitief komt. Dit ondanks een extra tekort van circa 2,5 ton voor de realisatie van de ' brede' Wilhelminaschool en het medisch centrum op de hoek van de Kierkamperweg en de Commandeursweg. De gemeente zal dit tekort voor haar rekening nemen vanwege het grote belang van een medisch centrum voor Bennekom, zo stelt het college.

Het voorontwerp-bestemmingsplan wordt getoond op de inloopavond woensdag 16 september van 19.00 tot 20.30 uur in 't Kerkheem aan de Kerkhoflaan 34 in Bennekom. De initiatiefnemers, de architect van het medisch centrum en vertegenwoordigers van de gemeente zijn dan aanwezig om vragen over het voorontwerp-bestemmingsplan en het medisch centrum te beantwoorden.

Het voorontwerp-bestemmingsplan "Bennekom Centrum omgeving Kierkamperweg/ Commandeursweg/Kerkstraat/Hogeweg" ligt vanaf 17 september tot en met 14 oktober ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Tijdens die periode bestaat de mogelijkheid om een inspraakreactie in te dienen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie