Otterlo en ESA weer gelijk

12 september 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Het afgelopen seizoen was het nog 5-5 en 2-2. Ook in de net begonnen nieuwe voetbaljaargang was er evenwicht tussen Otterlo en ESA. Nu bleef het bij 1-1.

Trainer Arthur van Veldhuizen had gemengde gevoelens bij de uitslag. ,,Aan de ene kant ben ik blij. De 1-1 scoorden wij pas drie minuten voor tijd. Aan de andere kant waren wij duidelijk de betere partij. Alleen verzuimden dat in doelpunten uit te drukken.''

Voor de rust had Otterlo een aantal riante kansen. Maar ondermeer Laurens Foekens en Niels Blotenburg hadden het vizier niet op scherp staan. Na de rust was het van hetzelfde laken een pak. Zo miste nu nieuweling Harrold Niemeijer.

Tegen de verhouding in opende Wesley Rodermond de score voor de Arnhemmers, die vervolgens even het beste van het spel hadden. Otterlo herpakte zich. De thuisploeg ging vol op de aanval spelen. Drie minuten voor tijd was er de beloning. Een bal van Frank Pluimers werd vanuit de draai door Jeroen Janssen binnen geschoten.

,,Dan moet je tevreden zijn'', stelde Van Veldhuizen. ,,Zeker ook omdat het drie klassen beter was dan vorige week.''