Eerste competitiezege voor Harskamp

12 september 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - De voetballers van Harskamp behaalden de eerste competitiezege. Daarmee werd het smetje van de 3-1 nederlaag tegen DVOV weggewerkt. Tegen Arnhemia werd het 4-0 voor de Harskampers. De gebroeders van Norel, Aldo en Arnand, zorgden voor de vier Harskampse treffers.

Het duel begon uiterst curieus. Door een auto-ongeluk kon Arnhemia maar negen spelers opstellen. Wat de roodzwarten uit Harskamp ook probeerden, gescoord werd er niet. Na 23 minuten kon Karel Pater van Harskamp na natrappen met een rode prent vertrekken.

Vijf minuten voor de rust was het een overtalsituatie voor Arnhemia, toen de ontbrekende spelers eindelijk op het appèl verschenen. In deze 'normale' situatie hervond Harskamp zichzelf. Met een man minder opende Aldo van Norel namens de ploeg uit de legerplaats de score: 1-0.

In de tweede helft was de formatie van trainer Dick Mulder de beste van de twee. Kansen werden er niet weggegeven. Aan de andere kant wisten de Harskampers wel de bal in het vijandelijke netje te mikken. Zaterdag wacht de confrontatie tegen het nog ongeslagen Elsweide.