Ede/Victoria heeft geen kans bij Elsweide

12 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Ede/Victoria had zaterdag weinig in te brengen bij Elsweide. In Arnhem moest een 4-1 nederlaag geïncasseerd worden.

,,Voetballend was Elsweide beter'', erkende Frans van Beek. ,,In mijn ogen is het één van de kandidaten voor de titel. Wel kwamen we ongelukkig achter. De 1-0 van Marc Comans was een zuivere handsbal. De scheidsrechter zei na afloop dat hij het niet gezien had. Maar het was wel een mentale tik.''

De 2-0 kwam ook van dezelfde Comans. ,,Een misverstand aan onze kant. Ook al zo'n vervelend tegendoelpunt'', had Van Beek gezien. In de tweede helft werd er het een en ander omgezet. Dat verhinderde Rutger Verhagen niet de 3-0 aan te tekenen.

Arjan Stengg verzuimde vervolgens de spanning enigszins terug te brengen. Huib Terheggen verhoogde de score nog naar 4-0. Na een lange aanval via Sjonnie Willemse, Arjan Stengg en Mark Boonmans, bepaalde Wilrit Bos de eindstand op 4-1.

Na twee duels wacht Ede/Victoria nog op haar eerste punt. Dat doet het trouwens met Wodanseck, Arnhemia, DUNO en Ostrabeke. De laatste twee teams hebben pas één duel gespeeld.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie