Sportrubriek Ede Stad: 'Onder de Leden'

16 september 2009 om 00:00 Nieuws

* Ook de catering bij SDVB moest wennen aan het vroege tijdstip van het duel tegen DTS’35. Want tijdens de rust waren de broodjes worst al uitverkocht. De term ‘lunchwedstrijd’ ging voor een aantal toeschouwers dus niet op.

* Wie van DTS heeft Steve Mclaren gebeld met de vraag de spelers of de selectie eerder bij elkaar geroepen konden worden?

* Misschien een tip voor SDVB voor een volgende keer: plan de wedstrijd voor 09.00 uur ‘s morgens. Weet je haast zeker dat Alfred Schreuder kan meedoen.

* Bij de seizoensopener van Fortissimo tegen Edesche Boys waren twee spelers van Fortissimo te laat. Kamal en Jamal Bendadi werden hiervoor op de bank gezet door trainer Marco Rou. De ware reden voor het te laat komen van de twee aanvallers is wel een hele speciale. Beide spelers moesten wachten op Illias El Aarrass van Edesche Boys, ze zouden hem ophalen. Volgende keer toch maar beter doorrijden...

* Edesche Boys-trainer Etienne Jansen maakte na de wedstrijd tegen Eendracht een kleine fout. ,,Heerlijk, deze punten nemen ze ons nooit meer af”, jubelde de oefenmeester. Wellicht was Jansen vergeten dat vorig seizoen kampioenskandidaat NSVV FC Kunde punten moest inleveren doordat Vitesse 1892 failliet ging. Edesche Boys pakte toen alsnog het kampioenschap. Een pittige uitspraak dus van de trainer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie