Regionale ondernemers houden Valleimodeshow

17 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Een aantal regionale ondernemers in de mode en wellness hebben de handen in elkaar geslagen voor de eerste grote Valleimodeshow, op donderdag 1 oktober. De show zal een combinatie zijn van de nieuwe collecties van een aantal kledingwinkels, demonstraties van massages en een aantal make-overs.

De samenwerkende partners zijn onder meer Twenty 7 outlet (Veenendaal), Valentino flowershop (Veenendaal), Chatootje woondecoraties (Ede), Forest Beauty & Wellness (Overberg), Ismay Fashion en feestkleding (Barneveld), Aphrodite bruidsmode (Barneveld), Jon Karelse Hair & Style (Veenendaal) en Boshotel Overberg (Overberg).

De avond vol met mode en wellness zal de bezoekende modeliefhebber op ideeën brengen voor het komende seizoen. Verrassende kleding en ontwerpen zullen worden geshowd door lokale modellen. Tevens kan men inspiratie opdoen over de nieuwste kapsels en zal er uitleg worden gedaan over beautybehandelingen.

Initiatiefneemster Gerda van Rijn: ,,Sinds wij ons bedrijf zijn begonnen in het nieuwe Boshotel Overberg hebben we al het idee gehad om iets met een modeshow te doen. Na eerste gesprekken met Twenty 7 en het Boshotel bleek het mogelijk om dit al dit jaar vorm te gaan geven. Ook andere ondernemers die we benaderden waren gelijk enthousiast en wilden meedoen!”

Tijdens de modeshow zal er live Ierse muziek zijn door Dirty Ol’Socks. De Valleimodeshow begint op 1 oktober om 19.00 uur met ontvangst. De entree voor de show bedraagt vijf euro per persoon. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven en zijn inclusief twee consumpties.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie