Vliegende start Braber bij BIT.NL/Ede Stad bedrijfscompetitie

18 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het tafeltennisteam van Autobedrijf Braber heeft een vliegende start gemaakt in de BIT.NL/Ede Stad bedrijfscompetitie. Op de eerste speeldag, donderdagavond bij tafeltennisvereniging BIT.NL, klopte Braber de teams van Ede Stad.nl (10-0) en De Nieuwe Heuvel (7-3).

Doordat het team van Blits Visuele Communicatie door omstandigheden niet aanwezig kon zijn, besloot Braber de plek van Blits eenmalig in te nemen en dus twee wedstrijden tegelijk te spelen. Van vermoeidheid hadden de tafeltennissers van het Edese autobedrijf geen last. Tegen Ede Stad.nl bleven ze ongeslagen (10-0). De Nieuwe Heuvel wist nog wel drie puntjes te snoepen, maar moest ook zijn meerdere erkennen in Braber (7-3).

De derde partij van donderdag ging tussen Beautysalon Tres Chique en OGB International. De partijen waren goed aan elkaar gewaagd en hielden elkaar op een gelijkspel 5-5.

Bedrijfscompetitie

Tafeltennisvereniging BIT.NL en nieuwsblad Ede Stad.nl hebben de handen ineen geslagen met een bedrijfscompetitie tafeltennis. In deze eerste editie doen zeven teams mee. In totaal speelt elk team twaalf wedstrijden. De najaarscompetitie loopt tot en met 17 december. Het is de bedoeling volgend jaar door te gaan met een voorjaarscompetitie. Daarvoor zijn ook nieuwe teams welkom. Meer informatie is te vinden op www.edestad.nl (onder het kopje Bedrijfstafeltennis) en op www.ttvbit.nl.

Uitslagen 17 september

Ede Stad.nl - Autobedrijf Braber 0-10

Autobedrijf Braber - De Nieuwe Heuvel 7-3

Beautysalon Tres Chique - OGB International 5-5

Programma 24 september

De Nieuwe Heuvel - BIT.NL

OGB International - Blits Visuele Communicatie

Ede Stad.nl - Beautysalon Tres Chique

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie