Fortissimo verplettert Elistha op Hoekelum

18 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Na de uitoverwinning van een week eerder bij AZ 2000, heeft Fortissimo weer meer vertrouwen kunnen tanken. In de thuiswedstrijd tegen Elistha speelde de ploeg goed en won het met liefst 5-1 van de slecht gestarte Elstenaren.

,,De eerste twintig minuten waren de beste sinds ik trainer ben bij Fortissimo. De jongens joegen op elke bal. We kwamen op een 1-0 voorsprong", keek Marco Rou terug. De thuisclub wist via een goal van Patrick Scholte uit een ingestudeerde corner op voorsprong te komen. Toch lukte het de bezoekers uit Elst na rust de gelijkmaker aan te tekenen. Germaine Lenting profiteerde van fouten achterin bij Fortissimo: 1-1.

Jamal Bendadi zorgde daarna voor het breekpunt in de wedstrijd. Zijn goal betekende de inleiding voor een doelpuntenfestijn van Fortissimo. De 3-1 was een vrije trap van Jeffrey Krijbolder, die door niemand werd aangeraakt. Mimit Azaoum verhoogde de score naar 4-1, voordat Bart Buitenhuis de eindstand met een weergaloos schot op 5-1 bepaalde.

,,Ik ben tevreden. Maar er had nog meer ingezeten. We leven van wedstrijd naar wedstrijd. Voorlopig is de blik weer omhoog gericht", aldus trainer Rou.