Donderspeech bezorgt Ede/Victoria eerste zege

18 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Ede/Victoria heeft de eerste punten in het nog prille seizoen gepakt. De Edese vierdeklasser ging in Wolfheze met een 1-0 zege aan de haal door een doelpunt van Tjerk Terpstra.

Wodanseck-trainer Mart Gerrist vond zijn ploeg de eerste helft de bovenliggende partij. ,,We begonnen verrassend goed. Helaas kregen we in de tweede helft binnen dertig seconden de treffer om de oren. Een lucky goal, maar wel een mooie. Daarna sloop de overtuiging weg bij ons. Al met al een verdiende overwinning voor Ede/Victoria'', aldus de realistische Wageninger.

,,De eerste helft was slap bij ons'', oordeelde Ede/Victoria trainer Frans van Beek. ,,Desondanks miste Ky Yong Cheng nog twee kansen en raakte Sjon Willemse de lat. In de rust heb ik een donderspeech gehouden. Ik heb gedreigd dinsdagavond keihard te gaan trainen. Daarna gingen ze als jonge honden tekeer. Eigenlijk had het wel 0-3 of 0-4 moeten zijn. Maar ook met deze zege ben ik tevreden. Dit biedt perspectief voor de toekomst.''