Drie op een rij voor SDS'55

18 september 2009 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Na de derde overwinning op rij staat SDS nu alleen op kop. Ditmaal werd DVOV in eigen huis in Velp op een nederlaag getrakteerd. Op de 2-3 overwinning van de equipe van Eddy Morren viel niets af te dingen.

Elsweide, dat het duel tegen Harskamp niet door zag gaan, kan nog op gelijke hoogte komen van de Wekerommers, die naar het lijken na één jaar weer hogerop willen voetballen. Voor Wekeromse begrippen is de competitiestart zeer ongebruikelijk. Meestal beginnen de SDS'ers slecht, waardoor zij in het verdere verloop van de competitie alleen maar achter de feiten aan kunnen hobbelen.

Dat is nu niet het geval onder leiding van Eddy Morren, die zich geen betere start in z'n woonplaats kan wensen. In de eerste helft was SDS niet echt beter in de matte wedstrijd. Een overtreding van Jan van Harskamp leverde DVOV een strafschop op, waarop SDS-doelman Kees Nagel het antwoord schuldig bleef. Michiel Jansen zorgde voor de rust nog voor de gelijkmaker: 1-1. Na de hervatting tekende de twee keer scorende Maarten van de Top voor de 1-2 en 1-3.

Doelpunten: Jos Witt 1-0; Michiel Jansen 1-1; Maarten van den Top 1-2; Maarten van den Top 1-3; Erik Oosterbroek 2-3.