Otterlo niet bij de les

18 september 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Otterlo was het eerste half uur niet bij de les. Koploper Hoevelaken profiteerde direct. De snelle 2-0 voorsprong resulteerde uiteindelijk in een 3-1 eindstand.

Elftalleider Arno Janssen had ook geen antwoord op de vraag waarom Otterlo zo beroerd was begonnen. ,,Anders had ik dat wel doorgegeven aan onze trainer. Feit is dat wij het gewoon lieten gebeuren dat Hoevelaken op 2-0 kwam.'' Jan Weijn en Ruud Kassenaar waren de schutters.

Pas na een half uur werd Otterlo wakker. Na wat kansjes van Jeroen Janssen en Niels Blotenburg, tekende Frank Pluimers vanuit een corner voor de 2-1.

Alle goede intenties bij Otterlo om na de rust alsnog orde op zaken te stellen, konden snel de vuilnisbak in. Jan Weijn, met alweer zijn negende! doelpunt van het seizoen, mikte de 3-1 binnen.

Dat betekende de beslissing. Hoewel Hoevelaken gas terug nam, was Otterlo niet meer bij machte terug in de wedstrijd te komen. Ook al omdat de mogelijkheden van Blotenburg, Pluimers, Janssen en Gijsbert Bunt geen doel troffen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie