Bennekom uit KNVB beker

22 september 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom is dinsdagavond uitgeschakeld voor de KNVB beker. Eersteklasser Excelsior Maassluis was met 4-2 te sterk.

Hoewel Bennekom slap begon, kwam het wel op voorsprong. Leon Koopman schoot van afstand raak. Maar al snel bleek dat de gelegenheidsachterhoede van Bennekom (Mamadou Kaba en Arnaud Weideman waren geblesseerd en ziek) geen vat had op de snelle spitsen van de thuisploeg. Vooral Breuklin Almeida was een plaag. Tom Verhaar kon hem alleen ten koste van een strafschop tegenhouden. Niels Redert verzilverde het buitenkansje. Dezelfde Almeida was even later Verhaar te snel af en tekende voor de 2-1.

Inmiddels was doelman Danny Lücke al gewisseld voor Jeffrey Rutten, omdat hij niet genoeg zag bij het noodkunstlicht. Almeida mikte nog een keer naast Rutten op de paal.

Net als tegen SDCP liep Verhaar in de tweede helft zijn tweede gele kaart op, en kon vroegtijdig vertrekken. En ook net als zaterdag scoorde Lennart van de Peppel, nu op aangeven van Koopman, de gelijkmaker: 2-2.

Maar dit keer wist Bennekom niet op voorsprong te komen. Excelsior Maassluis wist via Zieme Zijm en Vincent van de Berg de winst naar zich toe te trekken: 4-2.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie