Rode loper uit voor cast en crew Lover of Loser

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Jonge handtekeningenjagers konden woensdagmiddag hun hart ophalen bij Cinemec. De rode loper lag immers uit voor de ‘cast en crew’ van de nieuwe film ‘Lover of loser’. De wereldpremière is pas op 22 september in Utrecht, maar in Ede aan de A12 vond reeds de unieke voorpremière plaats.

Veel castleden, onder wie Martijn Lakemeier (van Oorlogswinter) en Ruud Feltkamp (GTST) en regisseur Dave Schram waren aanwezig.

Vóór de film was er tijd voor een drankje en werden er handtekeningen uitgedeeld. Na de film was er tijd om vragen te stellen. Het Paard van Troje verkocht Carry Slee-boeken die ook direct door de cast gesigneerd werd.

‘Lover of Loser’ gaat over Eva. Het zit haar niet mee. Met haar nieuwe stiefvader kan ze absoluut niet opschieten. Ze is bang dat hij haar wil misbruiken, maar haar moeder gelooft haar niet. Bovendien wordt ze verliefd op Mees. Door een misverstand denkt ze dat hij al een vriendin heeft. Ze komt steeds meer alleen te staan, helemaal als haar beste vriendin het te druk heeft met haar nieuwe vriendje. Als ze de knappe Ricardo ontmoet is ze al snel verloren. Hij pakt haar helemaal in en wil haar meenemen naar Parijs. Maar Mees vertrouwt het niet...

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie