Dammers Eddy van de Bospoort en Arno Teunissen jubileren

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De Bennekomse Damvereniging BDV hield dinsdagavond haar algemene ledenvergadering. Het was een nuttige en goed bezochte vergadering. Tijdens deze avond werd het afgelopen jaar geëvalueerd en het komende damjaar besproken. BDV viert dit seizoen dat de club 75 jaar bestaat. Ed van de Bospoort en Arno Teunissen kregen uit handen van voorzitter Jacco van de Wakker een speldje vanwege hun 25-jarig lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Dam Bond (KNDB) en de Bennekomse Dam Vereniging (BDV).

Ook werden de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt aan enkele leden, zoals Gerrit Stunnenberg (winnaar van de hoofdklasse) en aan zijn zoon Willem Stunnenberg (winnaar van de eerste klasse afgelopen jaar).

Wilt u of jij ook bij BDV komen dammen? Kom vrijblijvend eens kijken op één van de clubavonden. Deze vinden wekelijks plaats op dinsdagavond in de Denksportcentrum De Commanderij aan de Commandeursweg 44 in Bennekom, aanvang 19.30 uur. BDV werkt daar elke dinsdagavond een ronde af in de onderlinge competitie. Behalve deze competitie, worden er ook toernooien gespeeld.

Ben je jonger dan zestien jaar en je wilt komen dammen, neem dan even contact op met Jacco van de Wakker. Dit kan via onderstaand emailadres. Voor overige vragen kan men ook op dit emailadres terecht: jaccovandewakker@bdvbennekom.nl of kijk even op de website van BDV: www.bdvbennekom.nl.

Staand van links naar rechts: Hans Robben, André van Steenbergen, Annemieke Stunnenberg, Johan de Haas en Ed van de Bospoort. Zittend van links naar rechts: Arno Teunissen, Gerrit Stunnenberg en Willem Stunnenberg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie