Domino’s Pizza bouwt mee aan openlucht theater

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het is de zogenoemde 'Week of the Pizza Promise' van 28 september tot en met 4 oktober. Dit betekent dat elke willekeurige Original Medium pizza slechts €4,99 kost, af te halen bij elke Domino’s Pizza vestiging in Nederland en dus ook aan het Rozenplein 62.

,,Domino’s Pizza wil graag wat meer doen dan alleen fantastische producten aanbieden. Daarom staat onze actieweek helemaal in het teken van ons goede doel: Stichting de Luchtballon. We Pizza Promise you that!'', aldus Hanneke Brandt.

Stichting de Luchtballon is een Nederlands goed doel. Ontstaan uit het Nederlands Astma Fonds, organiseert Stichting de Luchtballon - met alleen vrijwilligers - vakantiekampen voor kinderen met een handicap of beperking, zoals astma, voedingsallergie of diabetes. De kinderen kunnen dan samen met leeftijd- en lotgenootjes, letterlijk en figuurlijk 'even op adem komen'.

Luchtballon

Een grote wens van Stichting de Luchtballon is het realiseren van een bijzonder openlucht theater. Zodanig aangepast dat alle kinderen, zowel valide als mindervalide (zoals rolstoelpatiëntjes) zelf kunnen optreden op het podium of kunnen meegenieten op elke plek van de bijzondere tribune. Daarnaast zullen aan de zijkanten diverse klimwanden worden gebouwd om zo multifunctioneel gebruik te maken van de ruimte en de mogelijkheden.

De totale kosten van dit toepasselijke open 'lucht' theater bedragen circa 145.000 euro. Domino’s Pizza wil helpen om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Dus, van elke actiepizza die tijdens de week of the Pizza Promise verkocht wordt, doneren de Domino’s Pizza vestigingen tien cent aan Stichting de Luchtballon. ,,Zo kunnen wij met z’n allen bijdragen aan de bouw van dit bijzondere openlucht theater. Dus hoe meer we verkopen in deze week, hoe meer we kunnen doneren.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie