Inner Wheel schenkt cheque aan Vakanties met Zorg

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Inner Wheel Veenendaal overhandigde een bedrag van 11.000 euro aan gasten en vrijwilligers van het VakantieBureau in Lunteren. Het VakantieBureau organiseert vakantieweken voor onder andere mensen die (veel) zorg nodig hebben in VakantieHotel De Werelt in Lunteren.

Van het bedrag zijn inmiddels een rolstoelfiets en een tillift aangeschaft. Deze werden officieel overhandigd door de voorzitter van Inner Wheel Veenendaal, mevrouw M. van Maanen, aan vrijwilliger Johan Eshuis. In de komende tijd wordt van het resterende bedrag nog een duofiets gekocht. Inner Wheel bracht het geld het afgelopen jaar bijeen door drie acties te organiseren. Zo zijn eigengemaakte bonbons verkocht en werd een bridgedrive georganiseerd. Daarnaast was er dit voorjaar een theateravond in De Lampegiet in Veenendaal met een uitverkochte voorstelling van Nel Kars.

Gasten en vrijwilligers van het VakantieBureau zijn enorm blij met de nieuwe rolstoelfiets. Op deze manier kunnen vele gasten toch nog genieten van een fietstocht door de mooie omgeving. De tillift is de afgelopen vakantieweken ook al volop gebruikt. Het maakt het voor de vrijwilligers makkelijker en veiliger om gasten te verzorgen.

Het Vakantiebureau organiseert jaarlijks voor zo’n 2500 gasten een vakantieweek in diverse (aangepaste) accommodaties in het hele land. Dankzij de inzet van 1400 vrijwilligers genieten vele gasten, voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan, van een fijne vakantieweek.

Voor meer informatie www.hetvakantiebureau.nl.

De officiële overhandiging van de cheque. Links voorzitter mevrouw Van Maanen van Inner Wheel Veenendaal. Rechts vrijwilliger Eshuis. (foto het VakantieBureau)

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie