Star Balm steunt ‘Fietsevenement van Ede’ voor goede doel

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het Museumplein in Ede wordt zaterdag 26 september voor de tweede maal omgetoverd tot het ‘Fietsplein van Ede’. Deze actie, die is opgezet door Stichting Het Goede Doelen Elftal en wil kinderen op sportief gebied motiveren en ondersteunen. ,,Ieder kind heeft recht op beweging.'' Dit keer fietsen tal van enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers voor de aanschaf van een rolstoelbus voor Jurian uit Ede.

Star Balm ondersteunt Stichting het Goede Doelen Elftal en dit evenement door het gratis beschikbaar stellen van tassen, bidons voor op de fietsen en een reeks van haar eigen plantaardige producten om de spieren te ontspannen: Star Balm massage olie, Star Balm Muscle Spray en ontspannende warmtepleisters. Met deze snelwerkende producten wil het bedrijf de pijnlijke spieren en gewrichten van de sporters direct verzachten als zij dat nodig hebben; het gaat er uiteraard om dat zij zo veel mogelijk geld bij elkaar fietsen.

Om 11.00 uur gaat het evenement van start. Er zijn 200 spinningfietsen die door de deelnemers per uur kunnen worden gehuurd. Voor de echte bikkels kunnen de fietsen ook voor de duur 6 uur worden gehuurd. Mensen kunnen zich meteen inschrijven. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per uur of 40 euro per 6 uur. Om 17.00 uur is het evenement afgelopen en tijd om te ontspannen. Een hapje, een drankje en een live band maken de dag compleet. Opgeven kan via info@hgde.nl of voor meer informatie www.hgde.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie