Genomineerden 'ondernemer van het jaar' bij Business Event bekend

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Meer dan 50 kandidaten zijn er voorgedragen voor de titel 'Ondernemer van het jaar'. De voordrachtcommissie en de jury hebben de afgelopen periode hard gewerkt de motiveringen te toetsen aan de criteriapunten. Volgens juryvoorzitter Bart Taselaar zijn de negen genomineerde bedrijven allemaal toppers.

De genomineerden zijn: OVD Groep Ede, Havé Verwarming Lunteren, Metamo Ede, Theo Verburg Architecten Ede, Banketbakkerij Mekking Bennekom, Retail Trends Media Bennekom, Eco Fields Wekerom, Sfeer en Meer Ede, Xantion ICT Begeer Ede.

De vijfde editie van het Business Event gemeente Ede wordt maandag 26 oktober gehouden in de Reehorst in Ede en wordt gepresenteerd door de bekende TV persoonlijkheid Tineke Verburg. De genomineerde bedrijven zijn geselecteerd in drie categorieën. Dit zijn: Handel en Industrie, Rabo/MKB en de Jonge onderneming.

Terras

Na het officiële programma zal om 21.30 uur het netwerkterras worden geopend. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen ondernemers zakelijke contacten onderhouden en verder uitbouwen. ,,Ondernemen zonder netwerk is niet mogelijk. Netwerken en onderdeel uitmaken van netwerken is van essentieel belang voor ondernemers.''

Voor meer informatie en kaartreservering kunnen belangstellenden contact opnemen met: Network Business Events, telefoon: (0342) 424626, email: info@nbe.nu.

Juryvoorzitter en de voordrachtcommissie. V.l.n.r. Bart Taselaar, Angelique Sloterdijk, Addy Ruitenbeek, Rouke Bieuwenga, Ina Baar, Erwin Klein Woltering, Wilfred Ortse en Erwin Hendriks.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie