Knappe zege OGB International in bedrijfscompetitie

25 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - In de tweede ronde van de Ede Stad/BIT.NL bedrijfstafeltenniscompetitie heeft OGB International een knappe zege geboekt. OGB klopte de tafeltennissers van Autobedrijf Braber met 7-3. Braber was de koploper na de eerste speelavond.

Het team van Ede Stad.nl herstelde zich knap na de 0-10 nederlaag van vorige week tegen Braber. In het tafeltenniscentrum van ttv BIT.NL werd het team van BIT.NL met 9-1 verslagen.

De derde wedstrijd ging tussen De Nieuwe Heuvel en Beautysalon Tres Chique. Het bleef spannend tot het einde, maar uiteindelijk bleek Tres Chique met 4-6 nipt de betere.

Bedrijfscompetitie

Tafeltennisvereniging BIT.NL en nieuwsblad Ede Stad.nl hebben de handen ineen geslagen met een bedrijfscompetitie tafeltennis. In deze eerste editie doen zes teams mee. In totaal speelt elk team tien wedstrijden. De najaarscompetitie loopt tot en met 26 november. Het is de bedoeling volgend jaar door te gaan met een voorjaarscompetitie. Daarvoor zijn ook nieuwe teams welkom. Meer informatie is te vinden op www.edestad.nl (onder het kopje Bedrijfstafeltennis) en op www.ttvbit.nl.

Uitslagen 24 september

BIT.NL - Ede Stad.nl 1-9

OGB International - Autobedrijf Braber 7-3

De Nieuwe Heuvel - Beautysalon Tres Chique 4-6

Programma 1 oktober

OGB International - BIT.NL

Ede Stad.nl - Beautysalon Tres Chique

De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en er wordt gespeeld bij tafeltennisvereniging BIT.NL aan de Langekampweg in Ede. Kijk voor standen op www.ttvbit.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie