Fortissimo faalt in alle opzichten

25 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Waar klasse en dorpsgenoot Edesche Boys de trotse koploper is in de vierde klasse, verloor Fortissimo zondag terrein op de bovenste plaatsen. In Arnhem was Arnhemse Boys in alle opzichten te sterk. Fortissimo ging er op een schandalige manier keihard van af: 7-1.

,,Het was niets, helemaal niets. Ongeïnspireerd, een collectief falen. Dat lijkt me duidelijk", waren de ongezouten woorden van Fortissimo-trainer Marco Rou. ,,Ik heb hier geen verklaring voor. Er waren geen geblesseerden, we waren op volle oorlogssterkte."

Fortissimo leed in Arnhem een wel heel opvallende nederlaag. Bij rust was de stand nog 2-0 in het nadeel van de Edese club. Na rust moest een speler van Arnhemse Boys met rood van het veld bij nog altijd een 2-0 stand. Daarna liep de thuisploeg met een man minder uit naar 6-0. Mimid Azaoum scoorde de 6-1, waarna de thuisploeg het slotakkoord speelde. ,,Deze vierde klasse is een hele vreemde. In deze klasse weten we niet hoe sterk sommige tegenstanders zijn. Dat blijkt vandaag, maar dat lag vooral aan onszelf", aldus Rou.

Doelpuntenmakers van Arnhemse Boys zijn vooralsnog niet te achterhalen.