Monsterscore voor SDS'55: 11-0

25 september 2009 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - SDS'55 overklaste Arnhemia. De nog puntloze club uit de Gelderse hoofdstad kwam er op sportpark De Beek niet aan te pas. Michiel Jansen (3) en Jos van Harten (4) waren de productiefste schutters. De 11-0 overwinning is één van de hoogste uitslagen uit de historie van de Wekerommers in competitieverband.

De doelpunten vielen als rijpe appelen uit de SDS-boom. Bij rust stond de thuisclub al met 4-0 voor. Over de vierde zege op rij was men in Wekerom dik tevreden, Toch als de Wekerommers het vizier nog beter op scherp hadden gehad, was de uitslag nog hoger uitgevallen.

Ooit verloor Eddy Morren als trainer van het Achterbergse VVA met 10-0 van Delta Sport. ,,Met SDS heb ik nog nooit met zo'n grote uitslag gewonnen. Dit maak je zelden mee. Het belangrijkste is dat we twaalf punten hebben, ja. We staan er goed voor. Het is een goede opsteker met het oog op de derby tegen Harskamp. We hebben tegen Arnhemia niet diep hoeven te gaan. Het was een heel verschil met de twee vorige wedstrijden."

Morren vindt de zege niet echt een grote prestatie. ,,Arnhemia hoort met alle respect niet in deze klasse thuis. Je hebt er mee te maken. Het is een ploeg, die iedereen kan oprollen. De dikke overwinning is mooi meegenomen. Heel goed voor de aanvallers, die lekker hebben gescoord. Dat zij doelpunten meepikken is goed voor het zelfvertrouwen."

Doelpunten: Michiel Jansen 1-0 en 2-0, Edgar Meijer 3-0, Maarten van de Top 4-0, Evert Jan van Luttikhuizen 5-0 en 6-0, Michiel Jansen 7-0, Jos van Harten 8-0, 9-0, 10-0 en 11-0.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie