WoonInfo-Centrum wordt ‘Nieuwbouw Info Ede’

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Stichting WoonInfo-Centrum breidt haar woningpresentatie uit. Eerder werden de nieuwbouwprojecten in Ede gepresenteerd aan een van de balies in het Raadhuis De Doelen. Nu verhuizen de balie en de woningpresentatie naar de expositieruimte op de begane grond, naast de publieksingang. Op een ruime wijze worden hier woningbouwprojecten in de gemeente Ede gepresenteerd. Om de metamorfose compleet te maken verandert de stichting van naam en heet zij vanaf 1 oktober ‘Nieuwbouw Info Ede’.

Reden voor de verhuizing naar de ruimere expositieruimte is onder meer de start verkoop van het eerste gedeelte van de nieuwbouw in Kernhem in het laatste kwartaal van 2009: project ‘Elzenbrink’. Deze eerste fase van Kernhem bestaat uit 66 woningen ontwikkeld door OntwikkelingsCombinatie Kernhem B.V. De makelaars die de verkoop van de eerste fase verzorgen zijn Bolthof van den Top NVM Makelaardij en Stroomberg Makelaardij.

Bij Nieuwbouw Info Ede kunnen inwoners terecht voor een projectoverzicht bestaande uit verschillende sfeerimpressies, woningplattegronden, prijzen en achtergrondinformatie van projecten. Ook kunnen zij hier beeldpresentaties van de toekomstige woningen bekijken op een drietal beeldschermen. De projecten die momenteel worden gepresenteerd bij Nieuwbouw Info Ede zijn Het Carré en de Parkrandwoningen van Het Nieuwe Landgoed, de Wilhelminahof en de Julianastaete in Lunteren en de projecten Concordia, Elysium en Waterloo in Ede-Centrum. Verder zijn er nog appartementen in het Julianapark en van De Rank te Harskamp. In Ederveen staan nog twee vrijstaande huizen te koop.

,,Objectief en volledig''

Om duidelijkheid te creëren rondom het doel van de stichting, verandert de naam WoonInfo-Centrum in Nieuwbouw Info Ede. Het gebruik van de term ‘Woon’ in WoonInfo-Centrum heeft in het verleden gezorgd voor nogal wat verwarring omtrent de informatie die de stichting verstrekt. Om duidelijk aan te geven dat de focus van de stichting op nieuwbouw ligt, is gekozen voor Nieuwbouw Info Ede.

Nieuwbouw Info Ede geeft een nieuwsbrief uit met daarin ,,een objectief en zo volledig mogelijk'' overzicht van (toekomstige) nieuwbouwprojecten in de gemeente. Inwoners kunnen deze nieuwsbrief aan de balie ophalen of zich kosteloos abonneren op de nieuwsbrief via de website www.nieuwbouwinede.nl . Via de nieuwsbrief worden geïnteresseerden kosteloos op de hoogte gehouden van de voortgang en planning van de toekomstige projecten. Ook is een katern achtergevoegd met de bij Nieuwbouw Info Ede gepresenteerde projecten die reeds in de verkoop zijn.

Bij de stichting kunnen gegadigden terecht met vragen over de huisvestingsmogelijkheden in de gemeente Ede, de vestigingseisen die de gemeente stelt, de aanvraag voor een huisvestingsvergunning, adressen van particuliere verhuurders of de Woongids voor Senioren. Hiernaast vinden zij op de website sfeerimpressies en achtergrondinformatie van projecten die momenteel in de verkoop zijn. Dit zijn de projecten die ook in de expositieruimte in Raadhuis De Doelen te zien zijn.

Degenen die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning in de gemeente Ede krijgen bij Nieuwbouw Info Ede volledige informatie en een helder overzicht. Vragen kunnen gemaild naar nieuwbouw@ede.nl . Overige informatie: www.nieuwbouwinede.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie