Doelpunten: 0-1 Aldo van Norel; 0-2 Arnand van Norel; 0-3 Edwin Hendriksen; 0-4 Arnand van Norel.

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

Harskamp nam zaterdagmiddag al een vroege 0-1 voorsprong bij Ostrabeke. De bezoekers hadden - zeker na de pauze - weinig problemen met de Oosterbekers.

Na de snelle tegentreffer knokte Ostrabeke zich toch weer terug in de wedstrijd, maar had het uiteindelijk maar weinig in te brengen tegen Harskamp. De bezoekers waren de bovenliggende partij, maar doelman Jeroen van Ree hield het elftal van trainer Marcel Tombokan staande. Af en toe kwam Ostrabeke er gevaarlijk uit met goede kansen voor Giel-Jan Wittenberg en Karel Krechting.

Harskamp maakte het zichzelf vlak voor rust een stuk gemakkelijker door de 0-2 achter doelman Van Ree te schieten. Na de pauze kwam Ostrabeke er helemaal niet meer aan te pas en mocht het zich nog gelukkig prijzen dat het bij een 0-4 eindstand bleef. De broertjes Van Norel waren samen voor drie van de vier doelpunten verantwoordelijk.

Zaterdag staat de dorpenderby Harskamp-SDS’55 op het programma. Loopt koploper SDS verder weg, of haakt Harskamp aan? Het duel op ‘t Meuleveld begint om 15.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie