Ede Stad.nl snoept puntjes van Beautysalon Tres Chique

2 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Na drie ronden in de bedrijven tafeltenniscompetitie van BIT.NL en Ede Stad, tekent zich een duidelijke top drie af. OGB International nam de koppositie over van Autobedrijf Braber. En Beautysalon Tres Chique haakt aan op de derde plek.

OGB International won donderdag met 10-0 van het team van BIT.NL. Daarmee komt OGB op 22 punten uit drie wedstrijden en passeert zo Autobedrijf Braber dat op 20 punten uit drie duels staat.

Goede derde is Beautysalon Tres Chique. Dat moest desondanks toestaan dat de journalisten van Ede Stad.nl drie punten veroverden: 3-7.

De top drie wordt gevolgd door de teams van Ede Stad.nl, De Nieuwe Heuvel en BIT.NL.

Bedrijfscompetitie

Tafeltennisvereniging BIT.NL en nieuwsblad Ede Stad.nl hebben de handen ineen geslagen met een bedrijfscompetitie tafeltennis. In deze eerste editie doen zes teams mee. In totaal speelt elk team tien wedstrijden. De najaarscompetitie loopt tot en met 26 november. Het is de bedoeling volgend jaar door te gaan met een voorjaarscompetitie. Daarvoor zijn ook nieuwe teams welkom. Meer informatie is te vinden op www.edestad.nl (onder het kopje Bedrijfstafeltennis) en op www.ttvbit.nl.

Uitslagen 1 oktober

OGB International - BIT.NL 10-0

Ede Stad.nl - Beautysalon Tres Chique 3-7

Programma 8 oktober

De Nieuwe Heuvel - BIT.NL

OGB International - Ede Stad.nl

Autobedrijf Braber - Beautysalon Tres Chique

De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en er wordt gespeeld bij tafeltennisvereniging BIT.NL aan de Langekampweg in Ede. Kijk voor standen op www.ttvbit.nl.

Bij de foto: Het tafeltennisteam van Beautysalon Tres Chique.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie