Otterlo vergeet te winnen

2 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Otterlo speelde tegen Lienden een goede wedstrijd. Er waren best wat mogelijkheden te scoren, waar aan de andere kant weinig werd weg gegeven. Maar na een dikke 90 minuten stond wel een 1-1 eindstand op het (denkbeeldige) bord.

Otterlo ging goed van start. Binnen het eerste kwartier moest elftalleider Arno Janssen drie keer een aantekening maken over gemiste mogelijkheden op de openingstreffer. Niels Blotenburg, Laurens Foekens en Rick Verschuur zagen geen kans te scoren. Nadat het even was weg gezakt, verzuimden Foekens en Gijsbert Bunt dat Otterlo met een voorsprong thee kon gaan drinken.

Arjan van Eldik miste direct na de pauze één van de schaarse Lienden kansen. Vervolgens was het weer Otterlo wat de klok sloeg. Foekens en Robbin Koning wisten ook niet de bevrijdende 1-0 te maken. Dat lukte twintig minuten voor tijd Rick Verschuur wel, na een voorzet van Jeroen Janssen.

De thuisploeg kon maar even genieten van de voorsprong. Want na een snel omschakelmoment was het Jeroen Laros die de 1-1 aantekende. In de resterende tien minuten was Otterlo niet meer bij machte daar wat aan te veranderen.