Een 4 voor Lunteren

2 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - ,,De ene week is het bij ons een 8- en de andere week een 4. Wij zijn niet in staat een 6 te halen. Tegen Gazelle Nieuwland was het duidelijk een 4'', liet 'schoolmeester' Dick Eijlander weten. Zijn leerlingen gingen vlak voor tijd in Dieren onder uit: 2-1.

,,We hebben slecht gespeeld. Het was slordig, er werd te weinig door de middenvelders en aanvallers vrij gelopen, we konden het niet opbrengen de vrije man te vinden, de onderlinge duels gingen verloren en ook de tweede bal was voor de tegenstander'', maakte Eijlander een opsomming van wat er allemaal misging.

Toch stond het halverwege nog 1-1. Bij een corner werkte Stefan Ruijgrok de bal weg tegen het lichaam van Ruben van den Fliert,die ongewild scoorde. Kort daarna stelde dezelfde Van den Fliert Gert Jan van de Kraats in staat de gelijkmaker aan te tekenen: 1-1.

,,De tweede helft was weliswaar wat beter, maar het bleef allemaal net niet'', had Eijlander gezien. John van Essen, Van de Kraats en Dennis van de Bunt hadden wel kansen op de 1-2. Maar waar Van de Bunt niet scoorde, deed Gazelle dat in de tegen aanval via Leon Bak wel: 2-1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie