Trainingsarbeid DTS'35 betaalt zich uit

2 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - DTS'35 trainde de afgelopen week op de bezetting voor de goal. Die arbeid betaalde zich tegen DOS Kampen direct uit. Dave Magee wist blindelings Fabian Maaskamp te vinden. Door een zwieper in zijn rug verdiende de aanvoeder een terechte strafschop. Die hijzelf verzilverde. Dat betekende de 2-0 voor de thuisploeg, die uiteindelijk met 4-0 wist te winnen.

Daar had het in het begin nog niet naar uit gezien. De thuisploeg begon slapjes en de bezoekers uit Kampen waren de betere ploeg. Maar na een mooie aanval via Hein Boekhorst en Govert van de Visch, besloot Magee met een schot in de kruising: 1-0.

Na de genoemde 2-0, dicteerde de ploeg van Eric Speelziek het duel. Uit een ook al ingestudeerde vrije trap van Cornel van Eck, kopte Hein Boekhorst de 3-0 binnen. Een kleine tegenvaller was dat Niels van den Top na een hoofdblessure van het veld moest.

In de tweede drie kwartier gingen de bezoekers va banque spelen. Doelman Dino Hasimbegovic voorkwam tot twee keer toe dat DOS Kampen de spanning terug zou brengen. Een kwartier voor tijd verhoogde Cornel van Eck de Edese feest vreugde: 4-0.

Met dit resultaat klimmen de Edenaren naar een tweede plaats, met een punt achterstand op koploper SDV Barneveld.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie