Reehorst'45 legt het af tegen koploper Hemur Enge

5 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Reehorst werd met 16-9 verslagen door de koploper. In de eerste helft wisten de Edese korfballers door een slim trucje nog dichtbij te blijven. In de tweede helft bleek Hemur Enge toch te sterk.

De Edese korfballers hadden iets bedacht voor de lange heren die ze in Amerongen zouden ontmoeten. Met slinkse wegtrekkertjes uit de korf wisten de bezoekers enkele ballen over te houden. Zo wist Reehorst de achterstand in de eerste helft te beperken tot twee tot drie punten. De 9-6 ruststand stemde de bezoekers optimistisch.

Na rust sloegen de Edenaren toch een andere weg in. Het trucje werd niet meer gebruikt en toen was het duel ook al snel gespeeld. Hemur Enge kreeg wind in de rug en liep tot vijf punten uit. Reehorst, één van de hekkensluiters in de poule, kreeg geen kans meer om in de buurt te komen.