Onrust over seniorenappartementen Dorpsstraat in Otterlo

7 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Er is onrust ontstaan over het voorgenomen woningbouwplan (8 seniorenappartementen te realiseren door Woonstede) aan Dorpsstraat 8 te Otterlo. Jennie van Stanten stelt daarom vragen aan het gemeentebestuur namens het CDA.

,,Otterlo wacht al zo lang op betaalbare nieuwbouwwoningen en nu is niet duidelijk of dat plan doorgaat of niet'', zegt Van Santen.

In 2005 zijn de bouwvallige dichtgetimmerde woningen gesloopt en tot op heden heeft er nog geen enkele bouwactiviteit plaatsgevonden. Toen deze afspraken gemaakt zijn, was er nog geen sprake van een economische crisis.

De Otterlose politica: ,,Tot op heden is er nog niets gebeurd en is het de CDA-fractie er niet gerust op of de gemaakte afspraken nagekomen zullen worden. De behoefte aan seniorenappartementen in Otterlo is groot en regelmatig wordt het CDA benaderd met de vraag wanneer er gebouwd gaat worden. Er bereiken ons inmiddels berichten dat met de locatie aan de Dorpstraat 8 hele andere plannen zijn en is er onder Dorpsbewoners ongerustheid over de perspectieven voor betaalbare woningbouw in Otterlo.''

Ook wil Van Santen graag uitleg over het plan aan de Zandingsweg - hoek De Dries.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie