Netwerkevent Juniorkamer Ede met primeur Peugeot 5008

7 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Juniorkamer Ede hield woensdagavond haar jaarlijks netwerkevent in Cinemec Ede. De kamer bood ondernemend Ede de gelegenheid om op een ongedwongen manier contact te hebben met elkaar. Bovendien had de Juniorkamer Ede voor haar bezoeker een landelijke primeur: de presentatie van de Peugeot 5008.

In 2006 werd de aftrap voor het netwerken gegeven door Network-King Charles Ruffalo. Hij gaf een interactieve sessie over de kunst van het netwerken. Daarmee werd de basis gelegd voor het terugkerend spektakel. 2007 stond in het teken van het Zakelijk Flirten. De aanwezigen leerden de fijne kneepjes van het contact maken en behouden. Het thema van 2008 was inspiratie, met onder andere een inspirerend verhaal van Riny Schreijenberg. ,,En dit jaar hebben we de aanwezigen iets meegeven om over na te denken: een educatief tintje onder de pakkende titel ja-maar'', aldus Maria Harmsen, een van de Juniorkamerleden.

De Ja-maar® Filosofie is een concreet instrument om gedrag van mensen in organisaties te begrijpen en te veranderen. De Ja-maar® Show, gegeven door Berthold Gunster, bekend van zijn boeken Ja Maar en Huh, gaf de aanwezigen inzicht in de bron van ja-maar-gedrag. Na afloopt werd er enthousiast gereageerd.

Paradepaardje

Een van de hoofdsponsors van het netwerkevent 2009 was Peugeotdealer van de Werf. Mede dankzij sponsoren lukt het om jaarlijks een kwalitatief goed programma te bieden. Peugeotdealer Van de Werf uit Ede had de bezoekers iets speciaals te bieden: de landelijke primeur van de Peugeot 5008. Dit paradepaardje zit bomvol hightech features en werd vorige week in Frankfurt voor het eerst aan de wereld getoond.

Juniorkamer Ede is onderdeel van JCI (Junior Chamber International) en bestaat uit een groep jonge mensen tot 40 jaar, veelal hoger opgeleid, met verschillende achtergronden en beroepen. Persoonlijke ontwikkeling, “learning by doing” en gezelligheid zijn belangrijke sleutelwoorden.

Maar de Juniorkamer Ede zegt ook haar maatschappelijke taak serieus te nemen en wijst op het verbeteren van de Kinderboerderij De Proosdij, zorgboerderij Makandra en het aanleggen van een tuin bij de bewoners van de Breukelderhof. Maar ook grotere projecten zoals de Hondenwasdag, de organisatie van een meerdaagse bootreis naar Duitsland en het jaarlijkse netwerkevent heeft de Juniorkamer Ede op haar naam staan. Opbrengsten gaan altijd naar maatschappelijke doelen zoals Unicef. Ook organiseerde de Juniorkamer mede de gemeentelijk ondernemersprijs de BOV trofee (Beste Ondernemers Visie) van 1998 tot 2002.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie