TNT Post opent drie nieuwe postkantoren

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - TNT Post breidt haar dienstverlening in Ede uit met de opening van drie nieuwe TNT Postkantoren. Klanten kunnen hier voortaan terecht voor het wereldwijd versturen van brieven, pakketten en aangetekende post. De nieuwe TNT Postkantoren zijn gevestigd op de volgende locaties: Vivant Ede, Vendelstraat 4 (open vanaf 20 oktober); Hoogvliet, Telefoonweg 54 (open vanaf 22 oktober), Albert Heijn, Achterdoelen 41 (open vanaf 22 oktober).

Samen met de vier bestaande TNT Postkantoren en twee Business Points nemen de nieuwe TNT Postkantoren vanaf 23 oktober de dienstverlening van het hoofdpostkantoor aan de Molenstraat 21 in Ede over. Daarnaast zijn er ook 25 postzegelverkooppunten in Ede. Kijk op www.tntpost.nl voor de adressen.

Met de opening van de nieuwe TNT Postkantoren, speelt TNT Post in op de behoefte van de consument. Die heeft aangegeven postzaken bij voorkeur te regelen op toegankelijk locaties, met ruime openingstijden en op plekken waar ze dagelijks komt. In maart 2008 kondigden TNT Post en ING aan hun gezamenlijke dienstverlening in de hoofdpostkantoren te verplaatsen naar eigen TNT Post en ING locaties. De dienstverlening van alle hoofdpostkantoren komen de komende 5 jaar te vervallen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie