Blauw Geel maakt het Lienden lastig

24 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Blauw Geel speelde een degelijke bekerwedstrijd tegen zondaghoofdklasser Lienden. Het elftal van Hans Kraay jr. moest volop aan de bak. Uiteindelijk werd het 1-3 voor de ploeg uit de Betuwe.

Kraay was niet tevreden over die uitslag. Met nog een kwartier op de klok brulde hij naar zijn equipe: ,,Er moeten er nog twee in." Een Blauwgeler was het daar helemaal mee eens: ,,Je hebt gelijk Hans, dan is het 3-3." Een opmerking die Kraay overigens best kon waarderen.

Het spel ging gelijk op. Voor de rust hadden Blauw Geel en Lienden over en weer wat kleine kansjes. Frank van der Wagen was met een schot op de paal dicht bij de 1-0. Na de rust opende Lienden, waarbij ook oudblauwgeel trainer Jan Veldhuizen werkzaam is, de score. Marc Harlaux was de schutter nadat doelman Eric Hageman tot twee keer toe de bal niet klemvast wist te pakken: 0-1.

Niet lang daarna tilde Gerrit Jan Bartels de stand naar 0-2. Op aangeven van Mark van de Weerd maakte Frank van der Wagen snel de aansluitingstreffer: 1-2. Het leek even spannend te worden. Door een eigen doelpunt van Gauthier Mulala werd het 1-3. Vlak voor tijd onthield arbiter Mellenberg uit Gendringen de thuisclub een strafschop toen Berry van de Brandhof onderuit werd gehaald.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie