Jubileum voor Bennekomse Bosloop op 7 november

24 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Het CBFB organiseert zaterdag 7 november de 40e editie van de Bennekomse Bosloop. Er zijn niet veel prestatielopen die zo'n lange geschiedenis kennen. Bovendien zijn er veel lopers die het leuk vinden om zo vaak mogelijk mee te doen. Bij de gemiddeld 150 deelnemers zit een flink aantal waarvan de organisatie de namen inmiddels wel kent.

Wat zou er zo leuk zijn aan de Bennekomse Bosloop? Is dat de gemoedelijke sfeer, de mooie omgeving, het pittige parcours, de goede organisatie? We laten het oordeel graag aan u over. Het CBFB doet er in ieder geval alles aan om er, ondanks het ontbreken van Ria Haalboom, Drikus Haalboom en Adrie Wichards, drie oudgedienden in de organisatie, ook in dit jubileumjaar weer een succes van te maken.

In 2008 is het parcours van 4 kilometer enigszins aangepast en is er een nieuwe startlocatie gekozen. Beide veranderingen zijn door de lopers en loopsters enthousiast ontvangen. De route is dan ook niet opnieuw gewijzigd. Inschrijving en start/finish zijn wederom bij het clubhuis van de scoutinggroep Musinga-Rijn aan de Pr. Hendrikweg te Bennekom.

Voorinschrijven is nog mogelijk tot en met 5 november via de website www.cbfb.nl, waar ook alle informatie over de Bennekomse Bosloop en over de andere CBFB-evenementen zijn terug te vinden. Na-inschrijven is op 7 november mogelijk tot 13.45 uur. De start van zowel de 4, de 8 als de 12 kilometer is om 14.00 uur. Als herinnering aan deze 40e editie ontvangt iedere deelnemer een speciale attentie. En om vast in uw agenda voor volgend jaar te noteren: op 13-2-2010 de 37e Februariloop.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie