Bennekom 2 simpel verder in beker

24 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Hoewel de reserves van Bennekom vooral in verdedigend opzicht niet altijd bij de les waren, werd makkelijk de volgende bekerronde bereikt. Tegen zondagvierdeklasser AZ 2000 stond na negentig minuten 1-4 op het scorebord.

Het was aan een aantal goede reddingen van doelman Jeffrey Rutten te danken dat de Arnhemmers niet echt een zicht hadden op een vervolg van het bekeravontuur. Aan de andere kant was Bennekom wel productief. Anouar Tighadouini, Maas Jan Bloemendal en Geoffrey van de Kamp scoorden nog voor de rust: 0-3.

In het tweede bedrijf had AZ 2000 een veldoverwicht. Maar het was Bennekom dat via Wouter Meijs de 0-4 aantekende. In extra tijd bepaalde Angelo Pique de eindstand op 1-4.

Naast de genoemde Rutten, Tighadouini, Bloemendal en Meijs, waren ook Jeremia Kortmann en Niels Geerenstein van de eerste selectie van de partij. De laatste twee keren net terug van een blessure, en deden wedstrijdritme op.